McDonald’s Restaurant

Design by: Mei Architects

Location: Rotterdam. Netherlands.

Photographer: Jeroen Musch

After a very fast construction time of two months a spectaculair new pavilion now shines in the heart of Rotterdam.

Mei Architects

The new building volume has been carefully detailed and articulated by Mei to open up views of the monumental post office behind it. As a result, the pavilion has the most compact possible core, with glazed façades all around. A fully transparent lobby, with entrances on three sides, makes it seem as though the public space flows through the building.

To strengthen the connection between the pavilion and its surroundings, the outdoor terrace will feature the same furniture found in other public spaces in the city of Rotterdam.

Mei Architects
Mei Architects

Counter and kitchen are located on the ground floor. A one piece steel spiral staircase leads from the lobby to the seating area on the first floor. From here the visitors have a beautiful panorama view overlooking the Coolsingel.

Mei Architects
Mei Architects
Mei Architects

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here